onsdag 15 juni 2011

Gevalia

Ännu en fantastisk sommarkväll i paradiset är till ända.
Min far har varit ute och hjälp oss med en gran som har legat sedan den glade entreprenörens dagar. Han hjälpte även till att isolera den sista väggen så nu är det bara "uterummet" som är kvar att isolera. Först ska dock snickarna bygga upp för fönstren där och brädfodra dom väggarna innan vi kan sätta isoleringen.
Nu väntar plasten på att sättas upp så vi kan lägga den liggande regeln och börja med innerväggar så att elektrikern kan börja.
Vi har även haft besök under kvällen av en trevlig familj som kom ut för att hälsa på. Precis samtidigt så kom grannen över för att titta till oss så tyvärr fick jag inte så mycket tid att prata med våra gäster, desto mer med grannen som kom med ett par ovärdeliga tips.
Efter att dom åkte så kom nästa överaskning!
Det var den glade entreprenören som kom ut med sambo och svåger i sällskap!
En mycket bra kväll med andra ord!
Mycket gjort och mycket trevligt sällskap, kan inte bli bättre!
En sak som blev bestämt av mig och frun under kvällen var att vi ska dra ut husvagnen senast till helgen. Dels för att kunna lägga dottern och oss själva i för att sova när det är en sådan kväll som ikväll när man inte vill åka hem, men framförallt för att kunna koka en kopp kaffe när vi får oväntat besök.


Detta är numera som det ser ut på Skärskatan när man svänger in på gården. Notera vindskivorna som är utan plåtar! Nya röda är beställda och kommer förhoppningsvis upp på fredag. Tack för alla uppmuntrande ord om att man inte ska bry sig men jag kunde inte släppa det vita och det är lika bra att byta nu annars blir det nog aldrig gjort ;)




Ännu en vägg med brädfodring, snyggt tak dessutom!










Andra sidan på vinkeln!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar