onsdag 20 juli 2011

Sjukdom och besök

Ibland blir det lite längre mellan inläggen och nu var det ett sånt tillfälle.
Efter fredagens inlägg så blev jag förkyld och orkade absolut ingenting på ett par dagar. Vi var ute i paradiset för att försöka gipsa några väggar inför elektrikerns ankomst men jag bara kallsvettades och frös om vartannat. Tyvärr så inträffade denna sjukdom precis när svågern kom upp med sin sambo för att hälsa på några dagar...
Men nu är alla väggar klädda med masonite, köket är gipsat och vi hade fantastiskt trevligt med vårt sällskap från sydligare breddgrader.
Även elektrikern blev försenad ett par dagar. Men idag har han varit ute för att kolla upp lite saker, lämna lite material och i morgon bitti klockan sju så sätter han igång att sätta dosor mm.
Nu har vi ett par dagars semester medans han håller på därute och sedan är det till att börja stänga igen väggar till helgen, En annan nyhet sedan sist är att fönsterleverantören ringde för att berätta att fönstren nu nått Stockholm, men det tror jag på först när dom är här!


Så här blir det sett från panorama rummet.












Den här bilden ljuger lite för alla innerväggar i köket är gipsade, hade dock ingen bild på detta. Lägger ut den mest för att ni ska få se hur en gipsskiva ser ut, grå och fin :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar