fredag 15 juli 2011

Sakta men säkert.

I veckan har vi haft en fantastisk hjälp av Sofies mormor o morfar, våra vänner Mats o Victoria samt min mor o far. Dom har alla hjälpt till med att ta hand om vår dotter och sett till att hon har haft det fantastisk roligt och vi har kunnat jobba på lite mer.
Tack för all hjälp, den har varit ovärdeligt!
Sakta men säkert så växer rum för rum fram. Vi har även reglat hela taket och varit för att se ut panelen som ska täcka det. Dom vi köper allt virke av tyckte att vi skulle kolla vilka längder vi vill ha i olika rum så kunde dom såga till virket i rätt längder direkt. Inget spill och framför allt inga skarvar på panelen, me like a lot =)
Här även varit i kontakt med fönster killen som nu var på semester och inte hade något nytt att berätta, börjar bli rätt så less......


Hon som hittade på det här med ryggåstak fick sitt straff när hon skulle stå på en bock för att hjälpa till med att regla upp taket. Fru Johansson var inte så kaxig kan jag avslöja! Kan även avslöja att just denna gång så var det inte jag som var bocken.







Här blir det en lucka för golvvärmen och för avloppet som är lite till vänster. Kan vara bra att kunna öppna upp om det blir något knas.








Välkommen in i Skärskatans minsta tvättstuga. Men för att se det lite mer positivt så tänker jag att ju mindre tvättstuga, desto mindre smutstvätt.
Får se om det stämmer.
Hålet till höger blir en nisch för att kunna ställa lite saker i när bänkytan inte blir den största. Nischen blir djupare än vad det ser ut som, då det är dubbla väggar mellan tvättstuga och toalett.




Kök, tvättstuga och toalett.











Gästrummet nästan klart!
Om ni undrar varför vi ibland sätter masoniten på insidan och ibland på utsidan så beror det på att vi sätter den där det är mest kontakter på just den väggen. Då kan elektrikern som förövrigt kommer i början av nästa vecka, borra upp för de flesta dosor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar