tisdag 1 november 2011

Värme på gång!

En tvåveckors period har gått och nästan ingenting har hänt på bygget.
Eftersom detta var tänkt som en byggblogg för att visa familj, vänner och andra byggintresserade så kommer det inte skrivas om något annat än om det som tillhör bygget i denna blogg.
Vi kommer aldrig att lägga in några kakrecept eller visa hur gulliga kuddar vi kommer att ha i soffan, i brist på annat bara för att det inte händer något på bygget. Det finns människor som gör så och det är ju naturligtvis upp till dessa människor att göra det. Men här skrivs det bara när det händer något på bygget. Så kommer det inga inlägg så har inget hänt


Detta är det enda som hänt sedan sist. Kan konstatera att taket gick lite långsammare att sätta upp när vi gick över på löpande längder och inte längre har färdigkapade brädor som vi hade i de små rummen. Dessutom har det blivit lite kallare på Västerbottenskusten så det torkar inte lika bra längre när man målat panelen.




Ja, det är förstås! Denna pjäs har ju också anlänt. Tre stora starka bröder krävdes det att få in den på plats, tyvärr ville ingen av bröderna vara med på bild men jag kan avslöja att det var två bröder på ena sidan och en bror på den andra. Vilken/vilka som var på endera sidan lämnar jag naturligtvis som en sann gentleman öppet.....










Inkopplad och klar med hjälp av Värmehjälpen i Umeå. Har varit ute i kväll och ställt in värmen på golvet och kollat så att allting funkade. Känns fantastiskt bra att känna värmen som går in i golvet och höra hur det bubblar lite skönt från pumpen. Sen ska det naturligtvis dras ventilation och plattan ska ju bli varm också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar