fredag 25 november 2011

Slutet gott, allting gott!

Fredagsmorgonen började med finfrämmande. Bro & Tak från Umeå kom för att spruta in lösull på taket. För ovanlighetens skull så blåste det lite kallt från havet så det var verkligen kul att känna hur det blev varmare och tystare inne i huset vartefter dom sprutade in isoleringen.




En kille stod bak i lastbilen och öppnade paket för att lägga i själva blåsmakapären som finfördelade dom kompakta paketen.








Mellan killen på flaket och han som stod på vinden så låg det en lång ringlande slang.








Här är killen som var på vinden. Vet tyvärr inte vad han heter. Så för att det inte ska bli pinsamt om någon känner igen honom så satte han på sig ett munskydd.






Den delen som var utan innertak var roligast att titta på. Satt i en trädgårdstol, lite tillbakalutad och njöt av se andra arbeta för en gångs skull.








Slutresultat! Man får lust att kasta sig i och bara simma runt i det som ser ut som stora bomullstussar. När vi kom till strandvillan i morse så var det cirka 18 grader inne, när vi åkte dit fyra timmar senare så hade det ökat till drygt 20 grader. Verkar som investeringen lönar sig =)





I morgon bitti så åker vi till stora staden för att titta på tapeter och garderober mm. Vi ska även hämta en ny duschvägg som min fantastiska fru har ordnat till oss. Eftersom hon jobbar fackligt på heltid och jag är konflikträdd så fick hon ta den striden. Nu blev det ingen strid utan företaget som sålt duschväggen ställde upp fantastiskt bra. Det var bara att komma med krav på resor och andra merkostnader som drabbat oss så betalar dom ut pengar. Man blir så fantastiskt nöjd när det funkar utan att man behöver skälla ett endaste dugg, nästan så man får för sig att detta har hänt förut och att företaget inte vill ha negativ publicitet....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar