lördag 5 november 2011

Diket

Det senaste dygnet har varit sådär fantastiskt, underbart, euforiskt och helt galet bra, så som man önskar att hela livet fick vara.
Det började redan igår morse när jag vaknade och insåg att jag var ledig fast det var fredag, det fortsatte med en heldag med min dotter som hade höstlov. Senare på kvällen så avnjöts en god middag medan Leksand spelade match mot Västerås,  det var en tempofylld tillställning som slutade i en 4-1 vinst till Dalkarlarna. Redan här var mungiporna högt upp mot öronen. Nu på morgonen så eskalerade lyckan fullständigt för att avslutas med ett fantastiskt crescendo när den glade entreprenören ringde och vill komma ut för att jobba lite =) Har väntat sen slutet av maj för att vi skulle hitta något att göra till honom och nu kom jag på det. Vi behöver ju gräva in vattnet innan vintern och elkabeln från stolpen till elskåpen kan ju inte ligga rakt över infarten när snön kommer. I morgon på förmiddagen så kommer rörmokaren och sen ska vi lägga igen diket.

Diket som ska innehålla kabeln till elskåpet och fiberkabel.










Här ser man elskåpet och för att entreprenören är så förbaskat glad o tillmötesgående så fryser vi bilden när firmanamnet syns på grävmaskinen så han får lite gratisreklam :)







När frun och jag blev ensamma så passade vi på att måla lite panel som vi har tänkt sätta upp i morgon. Tror nog att det kommer att torka lite fortare nu när golvvärmen funkar som den ska och plattan numera är varm :) Jag blev så till mig när jag kände värmen att jag var tvungen att ta av mig skorna och gå barfota i badrummet på klinkersen. Kändes lite Ernst att gå och filosofera barfota....

1 kommentar:

  1. Förstår din glädje över att grävaren kom. Själv fick jag vänta 1.5 år efter han lovat komma ! Härlig känsla är det i alla fall när det sker.

    SvaraRadera