onsdag 21 september 2011

På dåligt humör!

Har tagit en ledig kväll.
Frun är på bio med en väninna och själv har jag haft en riktigt mysig kväll med dottern men dagens stora begivenhet med hockey på teven ser ut att gå åt h-vete.
Mitt älskade Leksands IF spelar mot tänkta topplaget Örebro och jag har sett fram emot den här kvällen ett längre tag, hemmapremiär och klackarna ska vara i taket.
Men...
Äh, lika bra och blogga istället!

Toaletten är nu färdigkaklad förutom två stycken plattor på golvet som fattades. Nya plattor är beställda och sedan ska golvet fogas också. Lite silicon i hörnen och allt är klart för inredning.













Här ska toalettstolen stå och det är också här som plattorna saknas. Hålen till höger är till spegel och rakuttag. Dom till vänster är kontakter för taklampa och fönsterlampa. Kabeln ovanför är till rumstermostat.













Går man ut från toaletten så är detta synen man möts av. Väggarna börjar på att vara färdigspacklade så när den dagen kommer så kommer målning och tapetsering att gå väldigt fort ;)






Tv-väggen färdig. Rör till tv:en och till högtalare.









Panoramarummet!









Utsikt från panoramarummet och mot hallen. Kan ingen komma och städa, det ser ju ut som en  byggarbetsplats.








Tvättstugan är flytspacklad och målat tätskikt på golvet. I morgon blir det att klinkra golvet, väggarna blir väv som målas.














Vi har även börjat med att spika igen det sista runt fönstren så det blir tätt innan vintern.










Nu kvitterade Leksand till 2-2, jag är på lite bättre humör och nu går ögonen mer och mer mot tv:n.... I morgon går färden mot huvudstaden så det blir inget mer byggande förrän tidigast på lördag. Hej på ett par dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar