fredag 2 september 2011

Gipsat fast ingenting är brutet.

Ännu en tid har gått sedan sist och vän av ordning undrar naturligtvis vad som hänt sedan förra inlägget. Här redovisar vi en del av svaren.
Att vi haft konferenser, sjukdomar och en hel del annat lämnar vi därhän i denna blogg. Vi redovisar bara vad som händer på bygget och det är väl det som Ni är intresserade av i alla fall =)


Rörmokaren har varit ute än en gång, denna gång för att arbeta. Han har dragit in vatten i toaletten och även fixat avlopp med avluftning till kommoden.








Toaletten är numera gipsad förutom väggen mot tvättstugan. Men nu när rörmokaren varit här så kan vi även stänga denna vägg. Undrar förresten vad det där orangefärgade i hörnet är för något. Innan vi är färdiga så har vi säkert klurat ut det!







Vy ifrån panoramarummet och ut mot hallen. Gipsskivorna som ligger på golvet är till den sista toalettväggen och till tvättstugan. När dessa skivor är uppsatta så är all gipsning klar och vi kan börja koncentrera oss på innertak, längtar lite redan :)





Innertaket! Kul historia det där....
Hyvleriet som vi köpt allt virke av ville ha måtten på panelen i god tid så att de kunde ge oss rätt längder direkt. Dom ville ha två-tre veckor på sig så vi var och lämnade måtten i söndags. På måndagen så ringde dom och sa att dom haft lite att göra så dom körde fram all panel under dagen.. All panel kom hemkörd redan på kvällen och även om det blev lite stressigt så kan man bara bli glad av servicen dom har på Flärke såg o hyvleri =)

Så här ser panelen ut by the way!









Vi har även satt in en avfuktare och den första natten så hade den fått ihop cirka 5 liter....
Vi låter den stå på ett par veckor så kanske det känns lite mindre rått i huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar