söndag 22 april 2012

Projektöverlämnande.

Nu har vi satt upp dörrarna till sovrummen. Det är här vi kommer till rubriken. Jag har överlämnat ett projekt till min dotter och nu är det upp till henne om hon vill visa hur hennes rum kommer att se ut i framtiden. Läser många andra bloggar och där skriver dom gärna om hur sugna dom är på att inreda och visa upp barnrummen men i vårt fall så kommer detta inte att ske. Om inte dottern väljer att göra en egen inredningsblogg vill säga. Man måste komma ihåg att det är en människa som ska bo där och det är hon som får bestämma om hon vill visa det eller ej. Vårt sovrum är också klart och kommer inte heller att visas något mer. Så om ni vill hur det ser ut så får ni gå tillbaka i bloggen eller komma ut och hälsa på!





Köket får ni dock se ett tag till. Bänksivorna är på plats. Fick hjälp att kapa dom av en gammal vän på mitt förra jobb. Ett telefonsamtal var allt som behövdes och hjälpen stod till förfogande... Blir att åka dit i veckan med en tårta eller dyligt som tack för allt.





Här har vi ställt upp en skiva av kaklet som vi ska ha i köket. Kaklet är beställt och förhoppningsvis kommer det till veckan.







Induktionshällen är fastsatt i bänkskivan. Det fanns dock ingen kontakt till den så elektrikern måste nog sätta dit en så den funkar.













Bygglampan har äntligen kommit upp på sin rätta plats. Här är även taket färdigt i panoramarummet. Det blev ingen balk men vi tycker att det blev snyggt ändå!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar