söndag 9 oktober 2011

Alltid något.

Uppdaterar efter en vecka som inte har innehållit så mycket arbete på bygget. I veckan som kommer blir det inte heller så mycket jobbat då frun återigen åkt till huvudstaden för kurs. Men nästa helg är vi på det igen och förhoppningsvis så har resterande panel till taket kommit så vi kan färdigställa det. I morgon ska jag försöka få tag i rörmokaren och höra om han kan komma ut för att börja sitt arbete. Det börjar bli kallt, så det är dags nu.
En kompis till mig som håller på att renovera sitt kök skrev idag på Facebook hur långt bort det kan kännas när det börjar närma sig. Jag förstår precis hur hon menar, när man bara har det där lilla kvar så tar plötsligt allt så mycket mer tid än man tänkt sig....

Elektrikern har varit ute och kopplat in utebelysningen. Rätt frän grej som stoppades in i elskåpet, man skrev bara in latitud, longitud och sedan kunde man programmera den så det tändes vid solnedgången för just våran position. Hur det funkar har jag ingen aning om men det är coolt!




Det andra man programmerade var när det skulle släckas på natten och när man ville att det skulle tändas på morgonen. Alltihopa slocknade sedan när solen går upp.
Denna bild är från havssidan, att det inte blir lika snyggt på kort som i verkligheten är smällar man får ta.



Tvättstuga färdig för rörmokaren.















Även här är det mesta klart för rörmokaren. Spegel beställd men har en leveranstid på tre veckor. Skåpen som det svors så mycket åt förra helgen blev faktiskt riktigt snygga på plats. Den nedre lådan går förhoppningsvis att stänga när rörmokaren har gjort klart :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar