onsdag 30 mars 2011

Planlösning

Nu har vi hållit er på halster nog länge. Som alla har funderat,. Hur kommer det att se ut då? Här har ni svaret, eller kanske inte riktigt för som vanligt när man är gift med en tvilling så ska det ändras och hon är inte riktigt säker =)

Den första ändringen som är gjord är att uterummet är spolat!
När vi började att fundera så tänkte vi att plattan skulle bli 96 kvadratmeter + 24 kvadratmeter uterum. Sen så tänkte vi att det skulle vara fint med platta även under uterummet. Sedan skulle det vara fint med golvvärme även där så man kunde shunta på detta under våren. Till slut så vandrade det som vanligt iväg.....

Om vi nu skulle ha platta med värme därute, varför då ha en dörr ut dit? Man kan ju ta bort mellanväggen och få ett större hus med dörrarna längre ut.
Sen kom vi på att om vi ska ha det som permanentboende en vacker dag så hade det ju varit bra med en riktig tvättstuga där man även kunde ha en frånluftsvärmepump, för elen blir ju inte billigare!
Nu har vi ju plats när vi fick större så det är ju klart att det ska vi satsa på. Jag menar vi bygger ju bara en gång och det är ju billigare att göra det nu, eller hur?
Det är lustigt hur en sommarstuga på plintar kan bli ett permanentboende med platta på bara ett par månader ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar