fredag 12 augusti 2011

Tio dagar sedan sist!

Ja, jag vet.
Tio dagar är för länge när man följer ett bygge, förlåt oss men det har varit så mycket annat de senaste dagarna så vi har prioriterat bort bloggen....
Vi har under de senaste dagarna kottlat väggarna för diverse skåp som ska hängas upp både i kök, sovrum, tvättstuga och i badrummet.
Elektrikern har gjort färdigt så att vi ska kunna stänga igen väggarna, vi har isolerat de flesta väggarna, satt masonite och även börjat med gipset.
Vi har nu två sovrum färdiga med gips så det går sakta men säkert framåt.
Dottern har inskolats på sitt nya fritids som hon ska vara på nu när hon börjar skolan till hösten.
Sen kom det tyvärr en begravning också med ett antal resdagar.


Elskåp intallerat. Kablarna som kommer ut i hålet ovanför är till tv och data.









Elskåp öppet.
Ett enda uttag är aktiverat resten är stängda med en tejp så ingen klåfingrig människa ska få för sig att sätta igång strömmen i något annat uttag.







Kottlat och klart för köksskåp.










Ett av felen som tyvärr blev med dörrarna. Vi hade beställt denna dörr med bröstning så att det skulle gå i liv med det fönster som sitter bredvid. Detta ska enligt säljaren åtgärdas!







Ett annat fel som också blev på beställningen var att alla dörrar är inåtgående. Ska vara utåtgående, dessutom med rostfria handtag och inte vita. Åtgärdas enligt säljaren, vi får hoppas att det går fortare denna gång att få hem dörrarna än vad det gick sist.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar